Кондитерський простір Всеукраїнської асоціації кондитерів запрошує на майстер-клас з приготування трюфелів з алкоголем, нарізної карамелі та мармеладу.
Тетяна Рудковська – засновниця іменного бренду онлайн-кондитерської розкаже усі секрети приготування улюблених з дитинства та таких модних наразі солодощів.
Програма майстер-класу:
– Трюфель чорний шоколад з темним ромом;
– Трюфель молочний з апельсиновою цедрою;
– Нарізна карамель з маслом “Нуазетт”;
– Нарізна фруктова карамель з повітряним рисом;
– Мармелад малина/манго;
– Мармелад журавлина.
На майстер-класі обговоримо базові рецепти та їх можливі варіації, а також основні помилки та складності під час пріготування, та чому рецепти з інтернету не дають 100% результату.
Дата проведення: 7 грудня 2018 року об 11:00
Місце проведення: Кондитерський простір Всеукраїнської асоціації кондитерів, ТЦ GLOBUS 2, 1 поверх
Вартість: 799 грн
Попередній запис обов’язковий, тел. +380 (67) 123 75 67
Детальна інформація про захід на сторінці заходу у Facebook та на сторінці ТЦ GLOBUS.