Майстер-клас: Зефір, маршмелоу та пташине молоко від Тетяни Рудковської

Кондитерський простір Всеукраїнської асоціації кондитерів запрошує на майстер-клас Тетяни Рудковської з приготування зефіру з алкоголем, маршмелоу та пташиного молока.

Тетяна Рудковська – засновниця іменного бренду онлайн-кондитерської, розкаже усі секрети приготування улюблених з дитинства та таких модних наразі солодощів.

У програмі:
– Зефір зі зниженим вмістом цукру;
– Зефір на пиві Guinness;
– Зефір “Глінтвейн” на ігристому вині зі спеціями;
– Зефір “Полуничний мохіто” з лаймом, м’ятою та шампанським;
– Пташине молоко фісташкове;
– Пташине молоко фундук;
– Маршмелоу маракуйя;
– Маршмелоу кокос.

На майстер-класі обговоримо базові рецепти та їх можливі варіації.
Тетяна розповість про інвентар та про усі секрети, тонкощі та лайфхаки, а також можливі помилки та складності під час приготування, та чому рецепти з інтернету не дають 100% результату.
Бонус для учасників майстер-класу: таблиця з пектином для створення рецепту зефіру на 100% фруктових пюре.

Вартість: 799 грн
Дата проведення: 17 листопада 2018 року, початок об 11:00
Місце: Кондитерський простір Всеукраїнської асоціації кондитерів у ТЦ GLOBUS  2, 1 поверх

Увага! Попередній запис обов’язковий, телефон +38 067 123 75 67.

Деталі на сторінці заходу у Facebook та на сторінці ТЦ GLOBUS.