2 листопада у Кондитерському просторі пройшла гастровечеря з Кирилом Сміяном. Це – новий формат заходів Простору, який включає елементи майстер-класу з приготування страв світової кухні та можливість поспілкуватися у приємній атмосфері з однодумцями.
Цього вечора шеф-кухарем виступив засновник Всеукраїнської асоціації кондитерів Кирило Сміян.
Гості змогли власноруч приготувати Флорентійський тар-тар з яловичини та яловичину Веллінгтон за класичним англійським рецептом.
Протягом вечора всі гості смакували витримане червоне вино з особистої вінотеки шеф-кухаря.
Приєднуйтеся до наступних подій для дорослих та дітей від Всеукраїнської асоціації кондитерів!
Більше фото та анонси подій на сторінці Асоціації у Facebook та на сторінці ТЦ GLOBUS.