Кондитерський простір Всеукраїнської асоціації кондитерів запрошує на першу гастровечерю!
Гастровечеря з Кирилом Сміян, Королем десертів, Головою Всеукраїнської асоціації кондитерів / Ukrainian Confectioners Association та засновником мережі кондитерських СМИЯН.
Будемо готувати разом Флорентійський тар-тар з яловичини за ексклюзивним рецептом, що був привезений з Тоскани, а також яловичину Веллінгтон за найкращим рецептом англійської класики.
Серед напоїв гостям гастровечері буде запропоновано витримане червоне вино з особистої винотеки сім’ї Сміян.
Вартість участі: 700 гривень.
Дата проведення: 2 листопада, початок о 19:00
Місце проведення: Кондитерський простір Всеукраїнської асоціації кондитерів / Ukrainian Confectioners Association
ТЦ GLOBUS 2, 1 поверх
Попередня реєстрація обов’язкова!
Кількість місць обмежена.
Деталі та запис за телефоном +38 067 123 75 67
Більше інформації про подію на сторінці заходу у Facebook та на сторінці ТЦ GLOBUS.