Майстер-клас “Шоколадні цукерки від Ігоря Андріяша”

Кондитерський простір Всеукраїнської асоціації кондитерів запрошує усіх бажаючих навчитись створювати шоколадні цукерки!

Два дні майстер-класу, нових знань та чудового нетворкінгу разом з Ігорем Андріяшем.
Ми навчимо усім тонкощам роботи з шоколадом, правильному використанню інвентарю, що необхідний для роботи з ним. Навчимося правильно темперувати шоколад різними способами, створювати начинки (ганаш) для цукерок, а також розглянемо особливості використання різних компонентів у виробництві цукерок (шоколад, фруктове пюре, жири, цукор та ароматичні добавки).
Програма майстер-класу:
1. Нарізна цукерка фісташка-вишня;
2. Трюфель з сиром дор-блю;
3. Трюфель BRUT;
4. Корпусна цукерка Baileys-карамель;
5. Корпусна цукерка манго-маракуйя та жасмін;
6. Корпусна цукерка апельсинова карамель;
7. Корпусна цукерка фісташка з чаєм Матча;
8. Корпусна алкогольна цукерка Whisky-Baileys;
9. Цукерки Вулкан.
Розглянемо, як і де зберігаються готові цукерки, строк їх зберігання.
Усі цукерки заберете з собою та зможете почастувати своїх близьких!

Дата проведення: 8 та 9 грудня 2018 року, початок об 11:00
Місце проведення: Кондитерський простір Всеукраїнської асоціації кондитерів, ТЦ GLOBUS 2, 1 поверх.
Вартість: 2500 грн.

Попередній запис обов’язковий, тел. 067 123 75 67.

Детальна інформація про захід на сторінці заходу у Facebook  та на сторінці ТЦ GLOBUS.