Майстер-клас з приготування тістечок Макарон

Кондитерський простір Всеукраїнської асоціації кондитерів запрошує на майстер-клас з приготування тістечок Макарон.

Розкажемо про усі тонкощі приготування всесвітньо відомого десерту – тістечка Макарон.

Які види меренги використовують під час приготування, який вид меренги все-таки краще. Як підкорити свою духовку і отримувати завжди стабільний результат.
Як урізноманітнити зовнішній вигляд Макарон та здивувати усіх.
Кондитер Кондитерського Дому “Сміян” Ірина Калюжна розкаже, як зробити Макарон у вигляді милих звіряток та інших чудернацьких форм, про які ви навіть не здогадувались!

Програма:
– макарон-звірятко;
– макарон різдвяний;
– макарон Глінтвейн;
– макарон Солона карамель;
Та багато іншого!
Майстер-клас з елементами практики.

Місце проведення: Кондитерський простір Всеукраїнської асоціації кондитерів, ТЦ GLOBUS 2, 1 поверх
Дата проведення: 15 грудня, початок об 11:00
Вартість: 799 грн.

Попередній запис обов’язковий, тел. ‭+380 (67) 123 75 67‬

Детальна інформація про захід на сторінці заходу у Facebook та на сторінці ТЦ GLOBUS.