Кондитерський простір Всеукраїнської асоціації кондитерів запрошує на майстер-клас з приготування тістечок – Макарон.
У програмі:
– усі тонкощі приготування всесвітньо відомого десерту ;
– які види меренги використовують під час приготування, який вид меренги все-таки краще використовувати;
– як підкорити свою духовку і отримувати завжди стабільний результат;
– як урізноманітнити зовнішній вигляд Макарон та здивувати усіх.
Майстер-клас проводить Ірина Калюжна, кондитер Кондитерського дому Сміян.
Ви навчитеся робити:
– макарон-звірятко;
– макарон Бейліс;
– макарон Полуниця-троянда;
– макарон Солона карамель.
Увага! Майстер-клас з елементами практики.
Вартість: 700 грн.
Місце: Кондитерський простір Всеукраїнської асоціації кондитерів, ТЦ GLOBUS 2, 1 поверх
Дата проведення: 3 листопада, початок о 10:00
Попередній запис обов’язковий, тел. +380 (67) 123 75 67
Детальна інформація про захід на сторінці заходу у Facebook та на сторінці ТЦ GLOBUS.