Картопляний ярмарок

Картопля – один з найпоширеніших овочів в українській кухні. Її варять як очищеною, так і неочищеною («у мундирі»), готують на вугіллі або на пару, тушкують, смажать у фритюрі (картопля фрі) і просто так (смажена картопля). Картопля використовується як у простих, так і у вишуканих стравах. Її беруть для приготування супів, основних страв, закусок у вигляді чіпсів, і навіть десертів.
«Пузата Хата» запрошує Вас на Картопляний ярмарок! Скуштувавши хоч один раз наш картопляний суп-пюре з насиченим овочевим смаком, ніжні зрази з капустою та грибами або наші традиційні вареники з картоплею, Ви завітаєте до нас іще раз . Для тих, хто не може «жити» без м’ясного, пропонуємо ситну картоплю з беконом та паприкою, картоплю запечену з м’ясом під сиром і традиційну печеню по-домашньому. Любителі смаженого можуть спробувати на сніданок нові деруни з ніжним грибним соусом або картоплю смажену з грибами. А рум’яна картопелька запечена у фользі з маслом, ніжним сиром Фета, зеленню підкорить Вас з першого шматочка.
Чекаємо на Вас у наших ресторанах на Картопляний ярмарок!